- 20 Mart 2019
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Melis Aran
- Zorluk: Kolay
-
Görüntüleme515
Hazırlanışı
Brokoliyi çok ince ve küçük parçalar halinde doğrayın. Kekikleri yapraklarına ayırın. Kinoa, kabak çekirdeği, kekik ve brokoliyi bir kaseye alıp, kalan bütün malzemeyi blenderda homojen bir kıvama gelene kadar karıştırın. Karışımı kinoalı karışıma ekleyip iyice birbirine yedirin ve Sedona kurutucunun özel kağıdının serili olduğu 2 tepsiye yayın. Bıçağın tersiyle karışımları karelere ayırın.
Kurutma derecesi ve süresi:
Önce 65 derecede 2 saat daha sonra 48 derecede 12 saat kurutun.
Kurutma aşamasının 6. saatinde krakerleri yapışmaz kağıdı sermediğiniz bir tepsiye ters düz edin.
Yorum Yap